Villa Takila on kahden korkeatasoisen huoneiston talo puhtaan ja kirkasvetisen Etelä-Päijänteen rannalla kivenheiton päässä Päijänteen Kansallispuistosta. Villa Takilan sijainti Kiuasniemen kärjessä tarjoaa yksityisyyttä, hiljaisuutta, turvallisuutta ja puhtautta suomalaisen kansallismaiseman äärellä. Päivittäispalvelut ovat 2 km päässä kyläkeskuksessa.


Molemmat huoneistot tarjoavat avarat ja toimivat, hyvin varustellut tilat oleskeluun ja monipuoliseen harrastamiseen sekä lepoon ja virkistäytymiseen ja tarvittaessa myös työskentelyyn.


Huoneistoissa on kolme huonetta, hyvin varusteltu moderni keittiö, huoneistokohtaiset saunat, kylpyhuoneet ja toisessa vaatehuone, kodinhoitotila ja parvitilat. Lisäksi huoneistoilla on käytössään puulämmitteinen sauna. Molemmilla huoneistoilla on n. 20m2 aurinkoparveke/-terassi.

 

Villa Takila

korkeatasoinen huvila Päijänteen rannalla Padasjoella

Tasokkuutta, tyylikkyyttä ja tunnelmaa asumiseen, lomailuun ja virkistäytymiseen sekä perhejuhllien, ystävätapaamisten ja kokous- ja koulutustilaisuuksien toteuttamiseen. Villa Takila on mainio paikka pienimuotoisten kulttuuritapahtumien toteutuspaikaksi.

Villa Takila  | Kiuasniementie 5  |  17500 Padasjoki  |  +358 (0)40 500 7150  |  © 2009 Forfame Oy / Design PS